More


  Europenele, în linie dreaptă pentru Lenard Berei

  =

  lupte1

  Delegaţia României la lupte grecor-romane cadeţi a pornit spre Serbia. Acolo unde, până pe 9 august au loc întrecerile Campionatului European. Doi sătmăreni, Lenard Berei şi Marius Bulgăr fac parte din echipa care merge după medalii la Subotica.


  După stagiul de pregătire de la Bacău, cei doi sportivi vor fi însoţiţi la Europene de antrenorii Tudor Barbul şi Claudiu Blaga. Vice-campionul european de anul trecut, Lenard Berei vine după o accidentare care a pus în pericol participarea la această competiţie importantă, însă se pare că la ora confruntărilor, adică duminică, va fi apt 100%. Cântarul este programat sâmbătă, iar o zi mai târziu încep emoţiile pentru luptătorul nostru.
  Berei este unul dintre favoriţii categoriei 100 de kg la câştigarea titlului european. Însă va avea de înfruntat adversari cu greutate din Rusia, fostele ţări sovietice şi sârbi sau azeri, recunoscuţi în acest sport.
  “Avem şanse mari la o medalie. Totul depinde de ziua în care se află sportivul şi de tragerea la sorţi şi adversarii care îi va prinde pe culoar“, a spus înainte de plecare antrenorul Tudor Barbul.
  De cealaltă parte, Marius Bulgăr se află în lot, la categoria 42 de kg dar va fi rezervă, fiind în vizor pentru Mondialele de la finalul lunii
  În perioada 25-30 august vor avea loc Campionatele Mondiale de cadeţi la Sarajevo, Bosnia-Herţegovina, unde îi vom avea din nou ca reprezentanţi pe Lenard Berei şi Marius Bulgăr.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img