More


  Fetele lui Adrian Pricop, cele mai tari din Balcani!

  =

  volei

  La o săptămână după ce au învins surprinzător Bulgaria în finala Trofeului Sătmarului, fetele antrenate de Adrian Pricop au dat lovitura și în Macedonia. La Vinica, echipa României reprezentată de Adriana Matei și Vaida Beata a câștigat duminică seara Campionatul Balcanic la volei pe plajă la juniori U 22.

  Sătmărencele au dispus în ultimul act de Bulgaria cu 2-0 la seturi, la 18 și 17!

  În grupă România a învins Bosnia Herzegovina cu 2-0 și a trecut cu același scor și de Grecia , succes ce le-a dus pe fetele lui Pricop în semifinale.

  Duminică la prânz, România a trecut la mare luptă de Serbia cu 2-0 , la 19 și 20 și a ajuns în marea finală.

  Finala jucată în nocturnă a adus o victorie meritată fetelor noastre, acestea demonstrând de la meci la meci o creștere de formă și un plus de omogenitate.

  ”Un succes extrem de important pentru noi care ne arată că suntem pe drumul cel bun. Și ne dă încredere că putem ajunge la performanțele pe care ni le-am propus.Fetele cresc de la turneu la turneu, capătă experiență iar aici în Macedonia clar au fost cele mai bune”, a spus la final antrenorul lotului național U 20, sătmăreanul Adrian Pricop. Acesta e extrem de optimist în privința echipei pe care o conduce și spune că ținta lor e participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

  După argintul de la Balcaniada de junioare U 20 iată că România își ia revanșa și cucerește aurul! Campioana de la U 20, Grecia a fost învinsă în grupe de fetele noastre!!! Frumoasă revanșă…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img