More


  Fetele lui Pricop la Balcaniada senioarelor!

  =

  volei

  După argintul la U 20 și aurul la U22, România, cu sătmărencele Adriana Matei și Vaida Beata în echipă, speră să dea lovitura și la Balcaniada rezervată senioarelor.

  Fetele pregătite de Adrian Pricop intră în concurs azi la Salonik și și-au propus ca obiectiv o clasare între primele patru. ”Știm că va fi greu mai ales că noi nu avm încă experiența unor astfel de competiții la senioare. Dar am făcut un sezon bun și plecăm încrezătoare la Balcaniadă” a spus Beata Vaida luni seara la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV. Antrenorul Adrian Pricop pare mai realist și spune că o clasare pe podium e greu de realizat în condițiile în care echipa lui are o medie de vârstă de 18 ani în vreme ce adversarele sunt mult mai experimentate.
  ”Sigur că noi venim după o vară foarte bună cu trofee câștigate chiar și la senioare. Dar trebuie să rămânem reliști și să ne păstrăm capul pe umeri și s-o luăm pas cu pas. Trebuie să jucăm la potențial maxim fiecare meci deoarece se va juca după un sistem eliminator” a spus Adrian Pricop la Nord Vest TV. Competiția începe în această după amiază iar principalele favorite la titlu par a fi Turcia, Bulgaria și Grecia.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img