More


  Final de vacanţă pentru baschetbaliste

  =

  Baschet2-1

  Vineri de la ora 11.30, echipa de baschet de la CSM Satu Mare se reuneşte pentru primul antrenament după vacanţa de vară.


  Cu un nou antrenor, în persoana Vioricăi Ibi Ciocan Gamaleţ şi cu un lot subţire, CSM-ul are ca principal obiectiv rămânerea în primul eşalon la final de campionat.
  Din câte se pare, la echipă au rămas Diana Moraru, Renata Szmutku, Bianca Kiss, Valentina Bolba, Bianca Voica, iar lotul va fi completat de câteva jucătoare de la CSM Oradea şi Olimpia Bucureşti. Cel mai probabil, pentru prima dată în istorie, CSM-ul nu va avea în componenţă o stranieră în Liga Naţională.
  La prima vedere, putem spune fără să greşim că e cel mai slab lot din Liga Naţională, chiar şi Rapid Bucureşti având jucătoare mai experimentate şi mai valoroase în componenţă. Iar restul echipelor şi-au permis luxul de a aduce cel puţin 2-3 străine şi au adunat cam tot ce era mai bun la nivel de jucătoare autohtone.
  În prima etapă din campionat, pe 3 octombrie CSM Satu Mare întâlneşte în deplasare Alexandria, iar pe 26 şi 30 septembrie va evolua în Cupă, împotriva campioanei Târgovişte.
  Conform site-urilor de specialitate, sezonul 2015-2016 al Ligii Naționale de baschet feminin ar putea avea la start doar șapte echipe. Asta dacă echipele rău platnice nu-și vor achita datoriile către FRB până pe 4 septembrie. Este vorba de Olimpia Brașov, CSM Târgoviște, Danzio Timișoara și…CSM Satu Mare.
  Chiar dacă federația ezită să facă publice sumele datorate de cele patru cluburi, se pare că ar fi vorba de datorii de zeci de mii de lei la fiecare echipă. Conform surselor noastre, CSM Satu Mare ar avea datorii neachitate către FRB de aproximativ 20000 lei. Cei mai puțini bani de dat către federație i-ar avea de dat campioana de la CSM Târgoviște, cam 5000 lei!
  Iar la şedinţa de joi a Consiliului Local s-a votat în unanimitate ca CSM-ul să îi fie tăiată din bugetul total suma de 330.000 de lei. După ce s-au cheltuit 26 de miliare în şase luni, CSM a mai cerut la rectificarea de ieri încă 3,5 miliarde. Doar că banii au fost tăiaţi de consilieri!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img