More


  Flaviu Ionescu completează lista “olimpiştilor“ de la Oar

  =

  3

  Someşul Oar are gânduri mari pentru noul sezon al Ligii a IV-a Elite. Noul antrenor Adrian Micaş a reuşit alături de managerul Zsolt Maiorciac să contureze deja o echipă care se anunţă una extrem de redutabilă.


  Iar o noutate de ultimă oră este faptul că un alt jucător al Olimpiei va evolua la Oar. Este vorba despre tânărul Flaviu Ionescu, mijlocaş care până în vara acestui an a jucat la FC Olimpia II, echipă care între timp s-a desfiinţat.
  Faţă de data trecută, au mai apărut şi alte nume în curtea Oarului. Dacă Silaghi şi Nagy au plecat de la Oar la Luceafărul Decebal, fundaşul vice-campioanei, Ionuţ Potra, originiar din Zalău, a ales să joace pentru Oar din noul sezon.
  Portarul Reimond Dobrai a revenit în ţară, la fel şi mijlocaşul Marius Pop, cei doi urmând să îmbrace din nou tricoul “verzilor“.
  Someşul Oar va juca astăzi de la ora 18.30 la Dorolţ, un amical cu Recolta din localitate, acolo unde vor mai fi testaţi şi alţi jucători, urmând ca lotul să fie definitivat în cel mai scurt timp. Fotbalul judeţean revine în actualitate din 29 august.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img