More


  Foştii olimpişti marchează pentru noile lor echipe

  - Advertisement -

  gavrilescu-335x500

  Foştii olimpişti fac furori pe la echipele unde evoluează. Gavrilescu, Bujor şi Lemac au înscris la startul în Liga a III-a. Vlad Bujor pare să-și fi regăsit pofta de gol odată cu transferul la Academica Clinceni. Atacantul care și-a încheiat în vară contractul cu Olimpia Satu Mare a rămas tot la nivelul ligii a 2-a dar a ajuns în seria 1 la echipa manageriată de bunul său prieten, Bogdan Apostu.

  Bujor a întrat în minutul 60 al partidei de sâmbătă cu Oțelul Galați și a marcat în prelungiri golul trei al formației sale.Fostul mijlocaș al Olimpiei, Dan Gavrilescu a marcat la primul său meci oficial pentru noua lui echipă. Acesta a deschis scorul pentru Unirea Jucu în victoria, 2-1 obținută de clujeni în fața celor de la CS Iernut. La Jucu evoluează și fostul junior al gelben-albaștrilor, Patrick Pop. ”Mă bucur că am debutat cu gol. A fost mai greu decât ne aștptam dar e bine că am câștigat. Am făcut o mică entorsă în minutul 35 dar a contat mai puțin…”, ne-a declarat fostul mijlocaș al Olimpiei.
  Un alt fost jucător al echipei fanion, Denis Lemac a reușit o dublă pentru CSM Sighetu Marmației în victoria obținută de moroșeni, 4-2 pe terenul noupromovatei, Luceafărul Bălan. Intrat în partea secundă, Lemac a întors practic soarta meciului. Luceafărul a condus cu 2-0 dar apoi Lemac &co au avut o revenire spectaculoasă și au marcat de patru ori!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img