More


  Foştii olimpişti Miron şi Anca Trip apără poarta Bătrânei Doamne

  - Advertisement -

  Nou-promovata UTA Bătrâna Doamnă este una dintre puţinele echipe din Liga 2 care îşi permite să efectueze un cantonament departe de baza proprie. Arădenii nu se vor pregăti în următoarele două săptămâni în vreo staţiune montană de la noi din ţară, ci o vor face în Austria.

  Sâmbătă dimineaţă, lotul utist s-a urcat în autocarul cu destinaţia Mallnitz. Printre cei 23 de jucători convocaţi s-au numărat şi noutăţile Szabolcs Szekely, Iulian Anca-Trip şi Alexandru Sorian. Interesant e ca din lotul celor de la UTA fac parte si fostii portari de la Olimpia, Iulian Anca Trip si Bogdan Miron. Cei doi au ajuns in această vară la Arad, Anca Trip dupa ce si-a incheiat contractul cu Olimpia in vreme ce Miron s-a transferat de la National Sebis.

  Alături de Roland Nagy (antrenor principal) sunt Cristian Todea, Cristian Păcurar (antrenori secunzi), Sebastian Huţan (antrenor portari), Marius Bortiş, Ştefan Bicski, Nicolae Tomescu (maseuri). Site-ul oficial al echipei arădene scrie că efectivul utist e condus de team-managerul Codru Grădinariu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img