More


  Fotbalul judeţean revine în actualitate

  =

  Olimpia-II-578

  Fotbalul judeţean revine în actualitate. La finalul săptămânii debutează sezonul 2015-2016 al celor trei competiţii din cadrul AJF-ului sătmărean, cap de listă fiind Liga a IV-a Elite.

  Pauza competiţională a adus şi multe modificări la echipele din cea mai tare competiţie din judeţ. Someşul Oar, Luceafărul Decebal, Recolta Dorolţ, Turul Micula sau Sportul Botiz au fost foarte active pe piaţa transferurilor, iar bătălia pentru câştigarea campionatului se anunţă una foarte disputată.
  13 echipe s-au aliniat la startul celui de-al doilea sezon de elită, aşa că în fiecare etapă câte o formaţie va sta. Partida dintre Victoria Carei şi Luceafărul Decebal a fost amânată şi se va juca miercuri, 2 septembrie.
  Mai mulţi foşti jucători ai Olimpiei şi-au încheiat contul cu formaţia din liga secundă şi au ales să joace în Elite. Este cazul lui Adrian Micaş, care este noul antrenor-jucător al Someşului Oar, echipă care are ca obiectiv promovarea în Liga a III-a.
  Mai mulţi jucători de la Luceafărul Decebal s-au transferat la Oar şi invers, aşa că, cele două echipe îşi depun clar candidatura la câştigarea campionatului. Însă sunt multe meciuri interesante de disputat, iar miza e mare. Campioana ar putea merge direct în Liga a III-a!
  Au apărut şi echipe noi faţă de sezonul precedent, Victoria Carei sau Crasna Moftinu Mic, pe când, paradoxal, campioanele din eşalonul patru, Energia Negreşti-Oaş şi Fortuna Căpleni au decis să nu se înscrie în Elite.
  Partidele se dispută de la ora 16.00 juniorii şi 18.00 seniorii. Iată programul primei etape:
  Cetate Ardud – stă
  Victoria Carei – Luceafărul Decebal
  Crasna Moftinu Mic – Someşul Oar
  Recolta Dorolţ – Unirea Tăşnad
  Turul Micula – Viitorul Vetiş
  Sportul Botiz – Voinţa Doba
  Ştiinţa Beltiug – Talna Oraşu Nou

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img