More


  FRF / “Şvabul din Moftin”, Dominik Wieland , din nou la Naţionala U17

  - Advertisement -

  wieland2

  Selecționerul naționalei de juniori Under 17, Adrian Boingiu, a stabilit lotul României pentru meciurile amicale cu selecționata similară a Scoției, programate marți 25 august (ora 18,30) și joi 27 august (ora 11,00) la Centrul de Fotbal Buftea. De remarcat că printre jucătorii convocaţi e şi Dominik Wieland de la Ingolstadt, un șvab cu origini din Moftin. Povestea lui a fost prezentată în ziarul nostru la începutul lunii iulie. Părinții lui Dominik au plecat din Moftinu Mare în Germania la începutul anilor 90. S-au stabilit la OcHsenhausen dar n-au uitat niciodată de România. În 1999 când s-a născut Dominik au ținut să-i facă certificat de naștere la Moftin iar acum acesta are …dublă cetațenie.

  Dominik Wieland joacă acum pentru FC Ingolstadt, la echipa de juniori U17 a clubului
  După cele două jocuri, reprezentativa tricoloră va rămâne în cantonament până la finalul lunii când va pleca în Polonia pentru a participa la a 30-a ediție a competiției ‘’Syrenka Cup’’. Acolo, pe 1 septembrie, România va întâlni Norvegia în primul meci. Pe 3 septembrie va întâlni Suedia sau Luxemburg, iar pe 5 septembrie un alt adversar, în funcție de deznodământul grupei noastre și al celeilalte din care fac parte Polonia, Georgia, Cipru și Belgia.

  Reprezentativa Under 17 a României va juca, în perioada 24-29 octombrie 2015, în calificările pentru UEFA Under 17 Euro 2016, ce va fi găzduit de Azerbaidjan. ‘’Tricolorii’’ fac parte dintr-o grupă alături de Ungaria (gazda turneului de calificare), Georgia și Slovacia. La Turul de Elită, ultima rundă înaintea turneului final, se califică primele două clasate din fiecare grupă plus 5 din 13 ocupante ale locurilor 3.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img