More


  Giurgiuvenii speră, mureşenii fără şansă de calificare

  - Advertisement -

  astra

  Liga Europa îşi află la miezul nopţii echipele calificate mai departe. ASA Tg. Mureş şi Astra Giurgiu sunt acum reprezentantele României, după ce FC Botoşani a parasite competiţia.

  În această seară se joacă manşa secundă a turului trei preliminar. Însă doar Astra lui Şumudică pare să mai aibă şanse de calificare. ASA a fost învinsă pe teren propriu de francezii de la Saint Etienne cu 3-0 şi practic misiunea mureşenilor a devenit imposibilă. Partida retur va începe la ora României 21.00 şi se pare că nu va fi transmisă de vreo televiziune de la noi. Partida Saint-Etienne – ASA Tg. Mures, din mansa a doua a turului 3 preliminar al Europa League, va fi condusa de o brigada din Anglia, avandu-l la centru pe Craig Pawson. Cei doi arbitri asistenti sunt Michael Mullarkey si Michael Salisbury, iar arbitru de rezerva, Robert Madley. Delegat din partea forului european va fi irlandezul Eamon Naughton, iar observator pentru arbitri a fost desemnat nord-irlandezul Leslie Irvine. Craig Pawson a fost arbitru asistent aditional la meciul Steaua Bucuresti – Dinamo Kiev, 0-2, care a avut loc pe 11 decembrie 2014, in grupele Europa League.
  Astra însă are posibilitatea să treacă de englezii de la West Ham United. Va fi însă foarte greu, chiar dacă englezii au terminat sezonul pe 12 în cel mai titrat campionat al Europei şi au ajuns în cupe după criteriul fair-play. Însă suma totală de transferuri la West Ham este de şapte ori mai mare decât întreg bugetul giurgiuvenilor. Italianul Paolo Valeri a fost desemnat de UEFA sa arbitreze meciuldintre Astra si West Ham United, joi in Europa League.Cei doi asistenti vor fi Alessandro Giallatini si Giulio Dobosz, iar arbitru de rezerva, Carmine Russo. Delegat UEFA va fi lituanianul Maksimas Bechterevas, iar observator pentru arbitri din partea forului fotbalistic european, maltezul Adrian D. Casha. Valeri a mai arbitrat o echipa romaneasca in competitiile europene, el oficiind la centru la meciul Hapoel Tel Aviv – Pandurii Tg. Jiu (1-2), pe 8 august 2013, tot in mansa secunda a turului 3 preliminar al Europa League. Partida decisivă va începe la ora 21.00 şi va fi transmisă în direct la Digisport 1.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img