More


  Greu cu matematica la Bac-ul de toamnă

  =

  bac1

  Proba scrisă la matematică a fost, şi la sesiunea de toamnă a examenelor de Bacalaureat, cea mai grea. Candidaţii au afirmat că subiectele au fost destul de dificile, dar trag speranţe că au luat o notă de trecere. “Nu pot spune că au fost subiecte deosebit de dificile, dar ca să le rezolvi trebuia să fii cât de cât pregătit. Nu mă aştept la o notă foarte mare, dar sper să iau cel puţin cinci”, ne-a declarat unul dintre candidaţi. Recunoscând că subiectele au fost dificile, un alt candidat speră la o notă ceva mai mare. “Am nevoie de cel puţin 6,5 ca să iau Bac-ul. Sper să obţin această notă deşi a fost foarte greu”, ne-a spus acesta.

  La proba obligatorie a profilului, care s-a desfăşurat ieri, s-au înscris 467 candidați, marea lor majoritate susţinând această probă la matematică. Doi candidaţi de la Negreşti Oaş au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă prin copiere.

  Ultima probă a Bac-ului de toamnă, cea la alegere a profilului și specializării, se va desfăşura mâine dimineaţă. În judeţ, pentru această probă s-au înscris 540 de candidaţi.

  Afişarea rezultatelor va avea loc în data de 31 august, până la ora 12.00, în aceeaşi zi, între orele 12.00 şi 16.00 cei nemulţumiţi de notele primite putând depune contestaţii. Acestea vor fi rezolvate în perioada 1-2 septembrie, urmând ca rezultatele finale să fie afişate în data de 3 septembrie.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img