More


  Hoţi prinşi de poliţişti

  =

  hoti

  Mai mulţi hoţi despre care poliţiştii deţin informaţii că ar fi dat spargeri au fost prinşi în cursul zilei de joi. Astfel, în jurul prânzului, poliţiştii din Supur au fost sesizaţi de către un localnic din Giorocuta despre faptul că, în perioada ianuarie-februarie 2015, două persoane de sex masculin ar fi furat bunuri dintr-un imobil pe care reclamantul îl deţine în localitate. Din cercetările efectuate s-a stabilit că Cristian B. şi Adrian C. ar fi pătruns în locuinţa reclamantului prin forţarea uşii de acces de unde ar fi furat scule şi unelte, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 lei.

  În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au identificat o persoană de sex masculin bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt. În urma activităţilor specifice efectuate s-a stabilit că la data de 13 august, ora 2.00, aflându-se în zona unui local din municipiul Satu Mare, Costel M. ar fi sustras un telefon mobil, marca Samsung S5, de la un sătmărean care, din motive medicale, era căzut pe trotuar, cauzând un prejudiciu de 1.200 lei.

  Şi poliţiştii din Pişcolt au identificat joi o persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 8 august 2015, Ioan R., de 59 de ani, ar fi sustras un număr de 15 saci de ciment, marca Holcim, de la un lăcaş de cult, situat pe raza localităţii Scărişoara Nouă, judeţul Satu Mare. prejudiciul cauzat fiind de 350 lei. Acesta a fost recuperat şi restituit părţii păgubite.

  În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img