More


  Ilegalităţile din trafic se înmulţesc

  =

  trafic

  Luna august este considerată drept luna în care se întâmplă cele mai multe încălcări ale codului rutier. Zilnic, sunt luate premise de conducere, sunt aplicate amenzi şi sunt întocmite dosare penale.

  În cadrul acţiunilor desfăşurate luni de poliţiştii sătmăreni pe raza municipiului şi a judeţului Satu Mare având ca scop reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost reţinute 5 permise de conducere. Şoferii au rămas pietoni din cauza faptului că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, pentru că au depăşit neregulamentar , precum şi pentru viteză. De asemenea, au fost aplicate 163 contravenţii, în valoare totală de 22000 lei.

  Astfel, luni, la ora 17.20, poliţiştii rutieri negreşteni au identificat în trafic, pe raza localităţii Certeze, autoturismul marca Ford la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin. În urma controlului efectuat s-a stabilit că Dumitru S. conducea autoturismul care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu, a căror valabilitate era expirată.

  Tot luni după-amiază, poliţiştii din cadrul Secţiei Satu Mare au identificat în trafic, pe raza localităţii Micula, un tânăr în vârstă de 19 ani. Acesta conducea un moped, care nu era înmatriculat sau înregistrat, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

  În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, în primul caz, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, iar în cel de-al doilea, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img