More

    Încep emoţiile pentru Lenard Berei

    berei

    Duminică este ziua cea mare pentru luptele sătmărene. Lenard Berei, de la CS Satu Mare-Cetate Heracle Ardud va intra în concurs la Campionatele Europene de cadeţi din Serbia, Subotica.

    Sportivul nostru face parte din lotul naţional care de joi se află în Serbia. La 100 de kg va urca pe saltea sportivul pregătit de antrenorul Tudor Barbul, care se va afla şi el la competiţie. Antrenorul Barbul este foarte încrezător în şansele lui Berei la o medalie, deşi luptătorul vine după o accidentare şi o lungă recuperare după intervenţia chirurgicală de la ligamentele încrucişate.
    Delegaţia sătmăreană îl va avea alături ca şi kinetoterapeut pe Romulus Boţoiu, cel care se va ocupa de recuperarea sportivului. Un alt luptător de la clubul sătmărean se află şi el la Europene. Este vorba despre Marius Bulgăr la 42 de kg, dar care este rezervă.
    “Avem şanse mari la o medalie. Totul depinde de ziua în care se află sportivul şi de tragerea la sorţi şi adversarii care îi va prinde pe culoar“, a spus înainte de plecare antrenorul Tudor Barbul.
    Iar după aceste Europene de la Subotica, în perioada 25-30 august vor avea loc Campionatele Mondiale de cadeţi la Sarajevo, cu Lenard Berei din nou în prim-plan.
    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE