More

    Întâlnire de gradul 0: Istvan Kovacs vs Big Ghiță!

    kovacs

    Arbitrul careian Istvan Kovacs a arbitrat marți la Cluj Napoca partida dintre CFR și Petrolul din cadrul etapei a 6-a a Ligii 1. Înainte de meci, ecusonul FIFA a avut parte de o întâlnire specială cu cel mai mare baschetbalist român, Ghiță Mureșan.

    Careianul nu a ratat șansa de a se fotografia cu Big Ghiță și de a schimba câteva impresii cu românul care a evoluat în NBA.

    Ghiță Mureșan a organizat în această săptămână ” Ghiţă Mureşan Summer Camp” în parcarea unui centru comercial din Cluj Napoca. Timp de patru zile, 120 de copii, cu vârste între 9-11 ani şi 12-14 ani s-au antrenat alături de marele campion, care prin acest proiect, dorește nu doar să contribuie la dezvoltarea fizică a acestora, ci și să le insufle copiilor dragostea pentru sport, educație și disciplină. Participarea copiilor a fost gratuită.

    Evident emoționat, Istvan Kovacs a scris lângă fotografia postată pe pagina personală de facebook…”Îl cunoașteți?”, iar în doar câteva minute poza a strâns zeci de ”like” uri.
    Altfel, Ghiță Mureșan a transmis un mesaj deosebit copiilor participanți la Camp…

    „Ce s-ar întâmpla dacă fiecare dintre noi am da înapoi, măcar 24 de ore pe an, din lucrurile bune pe care le-am primit de la viață? Convingerea mea e că am fi cu toții mai buni, iar societatea în care trăim ar fi mai unită. Numele meu este Ghiţă Mureşan şi vreau să le ofer copiilor un dar la care eu nu am avut acces la vârsta lor: jocul de baschet. Valorile în care cred cu cea mai mare tărie sunt familia, şcoala şi educaţia prin sport făcută copiilor în școli după orele de clasă. Cred cu tărie că sportul contribuie nu doar la dezvoltarea fizică, dar si la cea intelectuală a copiilor. – spune Ghiță Mureșan.
    Florin Mureșan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE