More


  Jaf în Liga 1 / Colţescu a făcut praf meciul Astra-Steaua

  =

  Arbitrul craiovean Sebastian Colțescu și brigada sa, din care au făcut parte asistenții Mircea Grigoriu (București) și Sebastian Stoianov (Constanța) au făcut praf meciul Astra – Steaua, 2-0 în etapa a șasea a Ligii I. Pe lângă alte multe greșeli, brigada a anulat trei goluri valabile campioanei, nu l-a eliminat pe Budescu, pentru faptul că l-a pocnit pe portarul Cojocaru, și nu a acordat, pe final, un penalty pentru roș-albaștri!
  ”La Colţescu nu mă mai surprinde nimic. Au fost faze foarte simple. La primul gol anulat, Papp sare şi dă gol… Perfect valabil. Toate cele trei goluri ale Stelei au fost valabile. Rar vezi trei erori grave de arbitraj. Ar trebui să se lase. Sunt meserii mai uşoare. Ce vină are Vassaras? A arbitrat el? Nici Deaconu nu are. De vină e cine l-a făcut şi pe Deaconu arbitru”, a atacat fostul mare arbitru Adrian Porumboiu, la Dolce Sport.

  Intrat la DigiSport, și Ion Crăciunescu a opinat că reușitele Stelei au fost valabile!
  “Mi se pare că Papp vine să joace mingea. El sare, loveşte mingea şi apoi intră într-un contact cu adversarul, Junior Morais. Dacă Papp nu atingea mingea şi sărea pe adversar, iar acesta îşi dădea autogol, vorbeam de altceva. După părerea mea, decizia corectă e gol valabil”
  “La reușita lui Adi Popa, Hamroun este în spatele adversarului şi era ofsaid într-o singură situaţie: dacă Hamroun atingea mingea cu o parte a corpului înainte să intre în poartă. Din spate, nu poţi să influenţezi un jucător şi să obţii un avantaj. Decizia corectă este gol valabil”.
  La Prosport Live, Porumboiu și-a anunțat poziția:
  ”S-a operat cu barda. Nu e problema CCA-ului cu Colţescu, doar a medicilor. Penalty-ul a fost, e o imprudenţă din partea jucătorului Stelei. Vina lui Vassaras este doar că şi-a luat un colaborator ca Deaconu, care a fost tot un fel de paraşută în arbitraj. Sunt cumetri, nu ştiu exact acum ce sunt cei doi, ceva prin alianţă. Nu poţi să-l susţii pe Colţescu la câte greşeli a făcut. Am pierdut şi noi campionate din cauza lui. Sigur nu a avut un singur sponsor Colţescu, au fost mai mulţi”, a spus Porumboiu.
  ”Crimă şi pedeapsă făcea când venea şi arbitra la Vaslui. Îmi venea să sar din tribună şi să mă duc să-l iau la bătaie. Exact ca aseară, venea croit. Costumele se fac din materiale fine. Pentru mine nici nu există ca arbitru. Toţi care au fost preşedinţi la CCA şi l-au ţinut pe Colţescu în corpul de arbitri nu au avut nici o valoare pentru că ei ştiau ce se întâmplă cu el”, a mai spus Porumboiu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img