More


  Lecţie de igienă pentru copii la Biblioteca Judeţeană

  - Advertisement -

  igiena

  Copiii sătmăreni au învățat de la specialiști ce trebuie să facă pentru a preveni îmbolnăvirile. Medici ai Secției de pediatrie a Spitalului Judeţean au ținut o lecție de igienă personală, special adaptată pentru cei mici, toate cu scopul de a le arăta ce reguli trebuie să urmeze pentru a nu deveni pacienți ai spitalului județean. Cei mici au venit deja cu lecția învățată, așa că medicii nu au avut altceva de făcut decât să reîmprospăteze cunoștințele copiilor.

  Lecția de igienă a avut loc în contextul unui program mai amplu derulat de Biblioteca Județeană ce își propune să îi învețe pe cei mici regulile de politețe și bunele maniere. Cadrele medicale au primit cu brațele deschise propunerea bibliotecarilor iar activitatea de ieri a fost deschisă chiar de managerul spitalului care le-a vorbit celor mici despre importanța igienei în prevenirea bolilor.

  Copiii au învățat nu doar ce înseamnă o igienă personală corespunzătoare, ci și care sunt obiectele de toaletă obligatorii pe care trebuie să le aibă fiecare ci și ce trebuie și mai ales cum trebuie să se comporte dacă ajung în spital, fie în vizită , fie ca pacienți.
  Silvia Spanciu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img