More  Liga a 2-a / Apostu l-a dus pe Bujor la Clinceni

  - Advertisement -

  bujor1

  Prietenul la nevoie se cunoaşte. Proverbul funcţionează perfect şi în cazul foştilor atacanţi de la Olimpia Satu Mare, Bogdan Apostu şi Vlad Bujor.

  Apostu şi-a reziliat în iarnă contractul cu Olimpia Satu Mare şi a decis că e momentul să agaţe ghetele în cui. Nu s-a rupt însă de fotbal şi a intrat în rândul impresarilor, acesta reuşind câteva transferuri interesante, cel mai cunoscut fiind cel a lui Claudiu Bumba în Israel.

  Din această vară Bogdan Apostu a preluat şi funcţia de manager la FC Clinceni, echipă ce a preluat locul de liga a 2-a a celor de la Academica Argeş. Iar cum bunul său prieten de la Satu Mare, Vlad Bujor, avea nevoie de o echipă după despărţirea de Olimpia din această vară, Apostu i-a întins, cum era de aşteptat, o mână şi l-a dus pe” Buji „ la Clinceni.

  „ Bujor a semnat cu noi şi sper să ne ajute mult în acest sezon. Avem un buget rezonabil, nu sunt foarte mulţi bani dar cred că cu acest lot intrăm în play off” ne-a spus Bogdan Apostu care a mai adăugat că în afara lui Bujor nu s-a mai gândit la un alt jucător de la Olimpia pentru un eventual transfer la Clinceni.
  Bujor speră ca acest transfer la Clinceni să-i relanseze cariera după un sezon mai puţin reuşit la Olimpia.
  Vlad Bujor este născut la Satu Mare şi a jucat de-a lungul carierei la Poli Iaşi, Mersin İdmanyurdu (liga II din Turcia), Universitatea Craiova, Zalaegerszegi ZTE (liga I din Ungaria) şi ASA Târgu-Mureş. A venit la Olimpia în primăvara anului 2013. A jucat 41 de partide oficiale, dar a reuşit să marcheze doar 6 goluri.
  FC Clinceni e antrenată de Laszlo Balint şi va juca în prima serie a Ligii a 2-a. În primul amical din august, FC Clinceni a terminat la egalitate, 1-1 cu Dunărea Călăraşi, meci în care sătmăreanul Vlad Bujor a debutat pentru ilfoveni.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts