More


  Marinaş a ales Liga a 4-a din Ungaria

  - Advertisement -

  După ce sezonul trecut a evoluat în tur la Someşul Oar şi în retur la Luceafărul Decebal, atacantul Adrian Marinaş a ales ca din această vară să rămână la nivel de liga a 4-a dar nu în România, ci în Ungaria.
  Fostul atacant al Olimpiei a ajuns la o înţelegere cu formaţia Nagyecsed şi a semnat un contract pe un an de zile.
  „ Îmi păstrez şi locul de muncă de la Satu Mare şi voi merge de două ori pe săptămână în Ungaria la antrenamente. Financiar e mult mai bine decât la noi în liga a 4-a de elită şi condiţiile sunt mult mai bune. Sunt singurul sătmărean de la această echipă” ne-a declarat Adrian Marinaş care speră să se adapteze rapid la noua echipă. „ Campionatul începe în această săptămână dar eu încă aştept cartea verde. Sper ca la etapa a doua să pot intra. Cei de la Nagyecsed m-au contactat şi mi-au spus că mă urmăresc de ceva vreme aşa că nu am stat prea mult pe gânduri şi am ales să semnez cu ei” a mai spus Marinaş. Acesta vede o luptă strânsă pentru titlu în elită.
  „ Am jucat şi la Oar şi la Decebal. Personal parcă mi-aş dori să câştige cei din Decebal. M-am simţit bine la Luceafărul şi le ţin pumnii” a încheiat Marinaş.
  Ciprian Mare  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img