More


  Mircea Donca ar putea juca la Juventus!

  - Advertisement -

  donca

  Mijlocaşul Mircea Donca şi-a încheiat socotelile cu Olimpia Satu Mare. După ce a absolvit cu brio Colegiul Naţional Mihai Eminescu şi a trecut Bac-ul fără emoţii , tânărul fotbalist sătmărean a fost admis la Universitatea Bucureşti-Facultatea de Geografie, specializare planificare teritorială iar din toamnă se va muta în Capitală.

  Mircea nu vrea însă să abandoneze fotbalul motiv pentru care a căutat mai multe variante de a evolua la echipe din Bucureşti sau din judeţul Ilfov. Donca a fost testat de Concordia Chiajna dar până la urmă ar putea ajunge la Juventus Bucureşti. „ Deocamdată e o variantă de a merge la Juventus dar încă nu ştiu amănunte. Mă antrenez la Botiz cu echipa antrenată de tatăl meu, Nelu Donca şi zilnic mă pregătesc şi cu grupa de 98 a domnului Dacian Nastai.” Ne a spus fostul mijlocaş al satelitului de la Olimpia.

  Până să ajungă la o înţelegere cu gruparea de liga a 3-a din Bucureşti, Mircea Donca va evolua pentru Sportul Botiz în primele etape din elite. De altfel Mircea şi-a ajutat tatăl să obţină un succes de moral în amicalul de duminică pe care Sportul Botiz l-a câştigat cu 1-0 în faţa vicecampioanei, Luceafărul Decebal.

  Mircea Donca a marcat unicul gol al meciului cu un şut superb de la 40 de metri.
  Investiţii la echipa din Botiz

  Altfel , Sportul Botiz se anunţă a fi una dintre echipele de top din elită. Echipa lui Nelu Donca s-a întărit cu Dunca Sergiu (Someșul Oar), Mic Bogdan (LPS Satu Mare), Rusu Bertoni (Dari Lipău) și Deac Florin (Turul Micula) iar antrenorul Nelu Donca e optimist şi speră într-o clasare în primele şase. Iar rezultatele din amicale îl fac să spere la un sezon bun…Sportul a pierdut doar cu Micula , 2-4 şi a învins Viile Satu Mare cu 3-2, pe Victoria Apa cu 7-3 şi Luceafărul Decebal cu 1-0.

  „ Joi vom juca cu juniorii A de la Olimpia iar sâmbătă la Viile Satu Mare. Avem un lot numeros şi ne mândrim şi cu un grup de nouă localnici la echipă. Sper că vom face treabă bună”, spune Nelu Donca, antrenorul care ţine să mulţumească oficialităţilor din Botiz pentru investiţiile în sport.

  „Primăria din Botiz a finalizat o nouă investiție la baza sportivă unde jucătorii echipei beneficiază din această vară de o sală multifuncțională de forță care este amenajată la etajul vestiarelor și unde în viitorul apropiat va veni un instructor specializat care îi va îndruma pe jucătorii echipei și pe locuitorii Botizului dornici să facă mișcare „ne-a spus în încheiere Nelu Donca.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img