More


  Număr RECORDde ŞOFERI lăsaţi fără permis într-o zi. ALCOOLUL a fost de VINĂ

  - Advertisement -

   

  alcool

  În cadrul acţiunilor desfăşurate duminică pe raza judeţului Satu Mare în vederea reducerii riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost reţinute 10 permise de conducere pentru consum de alcool.

  Concret, duminică, ora 03.17, poliţiştii Biroului Rutier au identificat în trafic, pe strada Botizului, din municipiul Satu Mare, autoturismul marca Seat, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre Grigore F., care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  Tot duminică, ora 06.14, poliţiştii Secţiei Livada au fost sesizaţi despre faptul pe raza localităţii Turulung a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale. Oamenii legii au intervenit la faţa locului şi au stabilit că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, conducând autoturismul marca Volkswagen, ar fi evitat un câine şi a părăsit partea carosabilă intrând în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  Duminică seară, poliţiştii rutieri careieni l-au depistat în trafic pe Adrian T. , care conducea un autoturism pe strada Mioriţei, din municipiul Carei. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În situaţiile menţionate anterior au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img