More


  Olimpia merge mai departe şi fără Sălăgeanu

  - Advertisement -

  Adrian-Salageanu-jucator-Olimpia-20

  Rămasă fără cel mai important om din lot, Sălăgeanu, Olimpia strânge rândurile şi caută să se reorganizeze cu mai puţin de trei săptămâni înaintea debutului de campionat.

  Trupa pregătită de Tibi Csik şi Lulu Dragomir a încheiat cantonamentul şi mâine va juca un nou meci de pregătire. Olimpia se va deplasa la Oradea pentru un joc şcoală în compania nou-promovatei în Liga a 3-a, Luceafărul. Apoi sâmbătă galben-albaştrii vor întîlni, la Satu Mare pe FC Zalău.

  Dacă la capitolul achiziţii i-am trecut pe Takacs şi Boştină în schimb la plecări, pe lângă retrasul Adrian Sălăgeanu, Olimpia s-a despărţit şi de câţiva jucători de la satelit. Gulya a plecat la Zalău, Paul Cristian la Sănătatea Cluj iar Pop Patrik la Unirea Jucu. În această săptămână, mai precis pe 14 august, la Casa Fotbalului se va stabili şi programul Ligii a 2-a, Olimpia fiind repartizată în seria a 2-a.

  Aseară la echipă era aşteptat să sosească Ionuţ Tătar, un fundaş central care a mai jucat la Pandurii, CSU Craiova şi Metalul Reşiţa. Iar în aceste zile la echipă ar mai urma să vină un atacant şi un fundaş stânga, doar că cei din conducere se feresc să dea şi numele jucătorilor!
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img