More


  OLIMPIA reuşeşte scorul PRIMEI ETAPE! Boştină revine la Oli cu două goluri!

  - Advertisement -

  Amical Olimpia - FC Zalau (129) ---

  Olimpia a început cum nu se putea mai bine noul sezon al Ligii a II-a. Elevii lui Tiberiu Csik au reuşit  sâmbătă o victorie clară, concludentă, 5-0 în deplasarea de la Metalul Reşiţa. Practic a fost cea mai categorică diferenţă dintre toate partidele din eşalonul doi.

  Chiar dacă echipa gazdă, la timonă cu Marian Pană, a presat în primele minute, cei care au deschis scorul au fost elevii lui Tibi Csik. Bara lui Tătaru din minutul 11 anunâa practic deschiderea scorului. Aceasta a venit în minutul 19, atunci când Iuhas a marcat, după un corner exectut de Takacs. Boştină a făcut imediat 2-0 pentru Olimpia, în minutul 21, după un şut la colţul lung, de la limita careului mare. Acelaşi atacant revenit la Satu Mare, Boştină profită de o neînţelegere între Nogo şi Zimmerman şi marchează al doilea gol al său.

  Imediat după startul părţii a doua, Faur ia pe cont propriu o acţine personală şi din opt metri îl învinge pe Zimmerman pentru 4-0.

  Până la final tot galben-albaştri reuşesc să marcheze. Golul cinci a venit în minutul 89, atunci când Gabi Cădar, intrat pe teren în minutul 72 în locul lui Takacs, profită de marcajul visător al apărătorilor Reşiţei şi înscrie de la margine careului mic, stabilind scorul final Metalul Reşiţa – FC Olimpia Satu Mare 0-5.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img