More


  Olimpia şi-a prezentat primele achiziţii

  =

  oli
  La finalul amicalului de miercuri dintre Olimpia şi FC Baia Mare, scor 0-0, conducerea galben-albaştrilor a susţinut o conferinţă de presă în care au fost prezentate primele achiziţii.


  Preşedintele Dan Băbuţ alături de antrenorul Tibi Csik a anunţat că atacantul Alexandru Boştină şi mijlocaşul de bandă dreaptă Rareş Takacs au semnat pe un an cu gruparea fanion, urmând ca la Satu Mare să mai sosească în aceste zile şi mijlocaşul Mihai Bode.
  „Practic, Boştină revine la Satu Mare. Am fost mulţumiţi de evoluţiile pe care le-a avut la noi şi de aceea l-am dorit acum. Sper să ne ajute şi mai mult în ediţia viitoare. În privinţa lui Takacs am avut numai referinţe bune despre el. L-am şi văzut jucând şi chiar în amicalul cu Baia Mare a lăsat o impresie bună. Sper ca din centrările lui Boştină să devină golgheterul echipei”, a punctat Dan Băbuţ.
  Antrenorul Tibi Csik s-a arătat mulţumit de achiziţiile făcute până acum dar recunoaşte că şi-ar mai dori un fundaş stânga şi un atacant. Şi, de ce nu, chiar un fundaş central după ce Mureşan s-a accidentat.
  Revenit la Satu Mare, atacantul Alex Boştină a promis că va încerca să ajute şi mai mult echipa şi că e pregătit să facă un sezon bun.
  „Am venit cu o dorinţă mare de a juca şi cred că putem face o figură frumoasă. Nu regret că în iarnă am plecat de aici la Caransebeş .Am avut un retur bun şi acolo şi ne-am îndeplinit obiectivul2 a declarat Alex Boştină.
  Considerat în urmă cu două sezoane ca fiind revelaţia celor de la U Cluj Napoca, Rareş Takacs a venit cu gânduri mari la Satu Mare. „Vreau ca prin evoluţiile mele de aici să atrag atenţia şi să ajung din nou în liga 1. Am început bine la U Cluj dar din păcate după ce s-a schimbat conducerea tehnică nu mi s-a mai dat şansa să joc. Am fost la un pas şi de CSMS Iaşi dar într-un final am decis să vin la Olimpia unde îmi doresc să joc cât mai mult” a punctat Takacs care are 24 de ani  şi e născut la Turda.
  Atât Boştină cât şi Takacs sunt deja în cantonament cu Olimpia şi vor evolua mai mult ca sigur şi în amicalul de vineri pe care trupa lui Csik îl va susţine de la ora 17,30, acasă, cu Unirea Valea lui Mihai!

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img