More


  Onicaș produce surpriza în prima ligă din Moldova

  - Advertisement -

  Mijlocașul Mihai Onicaș a început luna trecută pregătirile cu Olimpia Satu Mare și chiar apucase să joace și câteva jocuri amicale pentru echipa lui Tibi Csik. Fostul stelist se declara mulțumit de condițiile de la Satu Mare și anunța că vrea să-și ducă înțelegerea până la capăt. Doar că , la nici două săptămâni de la primele antrenamente din această vară, Onicaș anunță că are o ofertă din prima ligă din Republica Moldova , își reziliază contractul cu gruparea fanion a județului, și pleacă dincolo de Prut. Mai întâi s-a vorbit de un transfer la Petrocub Hîncești , dar până la urmă Onicaș a semnat cu Speranța Nisporeni.

  Iar Onicaș pare că s-a integrat perfect la noua lui echipă. Speranța Nisporeni e liderul surpriză al campionatului după trei etape și după ce duminică a reușit marea lovitură, victorie cu multipla campioană, Șerif Tiraspol. Speranța s-a impus cu 1-0 prin reușita lui…Mihai Onicaș.

  Etapa următoare, echipa lui Onicaș va întâlni campioana en titre, Milsami Orhei, echipă ce a trecut de Ludogoreț în preliminariile Ligii Campionilor.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img