More


  Răteştiul este în doliu

  - Advertisement -

   

  inmormantare01

  O întreagă comunitate i-a condus ieri pe ultimul drum pe patru din cei şase tineri care au murit duminică într-un grav accident de circulaţie la intrarea în oraşul Ardud, după de maşina în care se aflau s-a izbit de podul din beton din faţa unei case.

  Familiile îndoliate, prietenii, colegii de muncă şi apropiaţii şi-au luat rămas bun de la cei patru tineri. Apropiaţii nu îşi explică ce s-a întâmplat în acea fatidică dimineaţă. Atât cunoscuţii cât şi preoţii care au oficiat slujba de înmormântare au încercat să consoleze familiile celor patru tineri, care erau devastate de durerea pricinuită de pierderea copiilor, fraţilor sau nepoţilor, tocmai când aceştia se aflau în floarea vârstei. De acum înainte, fraţii Kadar Adrian şi Radu, Mihai Caiţa şi Debus Ioan, patru din cei şase tineri, îşi vor veghea părinţii şi prietenii de sus, iar cei care le regretă trecerea în nefiinţă promit să le păstreze vie amintirea.

  Reamintim că accidentul teribil s-a întâmplat în oraşul Ardud. Tragedia s-a petrecut duminică dumineaţă, în jurul orei 9.00, şocând un oraş întreg. Imaginile de la locul accidentului au fost greu de descris, cadavrele celor şase victime fiind împrăştiate pe şosea şi în curtea familiei de gardul căreia s-a lovit maşina. Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de gardul unei case. Impactul a fost foarte violent, toate cele şase persoane din autoturism murind pe loc. Potrivit organelor de anchetă, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Se pare că şoferul autoturismului era băut şi avea şi permisul suspendat. Toate cele şase victime sunt din satul Răteşti. A fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru ca cei şase pasageri să poată fi scoşi din maşină. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru tineri.

  inmormantare02  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img