More


  Peste 240 de posturi complete, neocuptate în învăţământ

  - Advertisement -

  În urma parcurgerii etapelor prevăzute pentru luna august în Calendarul mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2015-2016, au fost completate 16 posturi prin detașare în interesul învățământului la solicitările unităților de învățământ, 50 prin detașare la cerere în ședință publică, 165 – prin prelungirea contractuului de muncă pe perioadă determinată (continuitate), 227 – cu suplinitori calificați care aveau note de la concursurile desfășurate în  2015, 2014 și 2013 şi 116 – prin plata cu ora pentru titularii unității de învățământ.

  În prezent, în învăţământul sătmărean au mai rămas neocupate 244 de posturi complete şi 214 de posturi incomplete (fracțiuni de normă).
  Conform Metodologiei privind mobilitatea personalului didactic şi a Calendarului mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar, în perioada 1-9 septembrie 2015 va fi organizat concursul judeţean de ocupare a posturilor didactice sau catedrelor rămase vacante în vederea angajării cu contract de muncă pe perioadă determinată a personalului didactic calificat. Depunerea şi înregistrarea dosarelor, validarea şi revalidarea fişelor de înscriere se va face în perioada 1-2 septembrie. În data de 3 septembrie vor avea loc probele practice, iar o zi mai târziu probele scrise la Colegiul Tehnic “Ion I.C. Brătianu”. Rezultatele finale vor fi afişate în data de 9 septembrie. Tot în aceeaşi perioadă va fi organizat concurs şi pentru personalul didactic fără studii corespunzătoare.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img