More


  Primele amicale pentru echipele din elită

  =

  Recolta Dorolț și Luceafărul Decebal s-au întâlnit duminică seara în primul amical al verii pentru echipele din Liga a 4 a de elită.

  Întărită cu trei jucători cu experiență, Ciprian Prodan, Alin Merce și Radu Socaciu, Recolta Dorolț a surprins plăcut și s-a impus cu 4-2 în fața vicecampioanei din Decebal.

  De altfel cei trei au și marcat în poarta Luceafărului, Alin Merce reușind chiar o dublă.
  Pentru Luceafărul au punctat Istrate și Imi Nagy. Luceafărul a deschis scorul dar apoi gazdele au revenit și până la pauză au întors rezultatul. În partea a doua Recolta a condus cu 3-1 , Nagy a redus din diferență pentru ca pe final Recolta să facă 4-2.

  ”Am început bine pregătirile pentru noul sezon. Cu aceste achiziții putem spera la o clasare mai bună ca și sezonul trecut ( nr Recolta a terminat pe cinci în elită). Avem condiții bune și până la începutul campionatului sper să jucăm cât mai multe amicale” ne a spus antrenorul celor din Dorolț, Florin Coman.

  De partea cealaltă, managerul Luceafărului Cosmin Iuhas nu s-a arătat prea deranjat de rezultat. ”Suntem la începutul pregătirii. Avem încă jucători plecați în vacanță și mai purtăm discuții pentru câteva transferuri” ne a spus Cosmin Iuhas.

  Recolta Dorolț va juca următorul amical, miercuri cu Someșul Oar în vreme ce Luceafărul Decebal va întâlni duminică pe Voința Doba.

  Dorolț- Oșan- Brumar, Mandi, S.Mester, Dani- Giurgiuman, M. Nandor, Socaci, Vincze-Prodan, Merce.

  Decebal- Chiorean- Moldovan, Silaghi, Toma, Pop-Găvruș, Pura, Cireap, Istrate- Stoica, Nagy.
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img