More


  Primul amical acasă

  =

  olimpia1

  Aflată în cantonament pe plan local, Olimpia va juca azi de la ora 17 primul meci amical pe propriul teren din această vară.


  Iar adversară în va fi eterna rivală din Maramureș, noupromovata în liga a 2-a, FC Baia Mare.
  Cele două echipe s-au mai întâlnit în acestă vară pe stadionul Dealul Florilor iar rezultatul final a fost unul egal, 2-2 după un meci spectaculos cu multe faze de poartă.
  Tot în această săptămână, Olimpia mai are programat un meci de verificare, vineri de la ora 17 pe stadionul Olimpia cu Unirea Valea lui Mihai.
  Antrenorul Tibi Csik speră ca în scurt timp conducerea să rezolve transferurile promise. ”E vorba în primul rând de un atacant . Știu că sunt negocieri avansate cu mai mulți jucători dar nu putem da nume” a spus Csik. În schimb antrenorul Olimpiei a avut cuvinte de apreciere la adresa lui Takacs Rareș, mijlocaș de bandă dreapta venit de la U Cluj Napoca. ” A fost la  UCluj și la Poli Iași și cred că ne va ajuta în acest sezon” spune Csik.
  Presa sălăjeană susține că Olimpia ar fi interesată și de mijlocașul Mihai Bode, cel mai bun om al sălăjenilor în partida retur din barajul de promovare în Liga a 3-a.
  Mijlocaşul Mihai Bode, considerat de mulți ca fiind unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti sălăjeni ai ultimului deceniu a întors practic rezultatul de la 0-2 la 5-2 în meciul câștigat de Luceafărul Bălan cu Olimpia II Satu Mare. Bode a reuşit o execuţie de excepţie în minutul 63, când scorul a devenit 3 – 2 pentru formaţia din Bălan. Acesta a fost faultat la marginea careului de 16 metri al porţii adverse, a profitat de neatenţia fundaşilor şi a portarului advers, a aşezat repede balonul şi a înscris printr-un şut la colţul lung, aproape în vinclu. Pe lângă cele trei goluri marcate, Bode a mai reuşit şi câteva pase şi driblinguri de excepţie. Transferul lui Bode e însă greu de realizat, mijlocașul având pe lângă fotbal și un loc de muncă ce-l face greu de convins să se mute la Satu Mare!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img