More


  PROCURORII nu mai TOLEREAZĂ abuzurile împotriva POLIŢIŞTILOR. Omul de afaceri Vasile SEICHEI, sub control judiciar

  - Advertisement -

  vasile

  Omul de afaceri sătmărean Vasile Seichei, care a ultragiat în trafic un poliţist de la Serviciul Rutier Satu Mare, a primit din partea procurorilor sătmăreni nu mai puţin de 30 de zile de control judiciar.

  La data de 25 august 2015, în jurul orei 21.30, o patrulă formată din doi poliţişti aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, au oprit regulamentar, în trafic, un autoturism, la volanul căruia se afla o persoană de sex  masculin.

  În timp ce unul dintre poliţişti efectua verificări pentru stabilirea identităţii conducătorului auto, acesta a pus autoturismul în mişcare, cu toate că celălalt poliţist se afla în afara autoturismului.

  Fiind somat să oprească autovehiculul, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea cu poliţistul pe capota autoturismul, pe o distanţă relativ scurtă, după care poliţistul a sărit de pe capotă, fără a suferi vătămări corporale sau alte leziuni.

  Cel în cauză şi-a continuat deplasarea şi  fiind solicitat concursul altor echipaje de poliţie, acesta a fost oprit pe bulevardul Lucian Blaga, din municipiul Satu Mare, constatându-se că la volanul autoturismului se afla V.S.,în vârstă de 54 de ani, care a continuat să aibă un comportament necorespunzător faţă de poliţişti.

  În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj. Dosarul se află în cercetări la Parchetul de  pe lângă Judecătoria Satu Mare.

  Faţă de inculpat, procurorii din cadrul  Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare au luat măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 30 de zile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img