More


  Rădoi nu demisionează

  - Advertisement -

  După conferința de presă incendiară de sâmbătă seară, de după meciul Steaua – ASA Tg. Mureș (1-1), antrenorul Mirel Rădoi a lăsat se se înțeleagă că va părăsi banca Stelei.

  În noapte de după meci, însă, Rădoi ar fi a avut discuţii cu mai mulţi dintre jucătorii cu experienţă de la Steaua. A vrut să le ia pulsul, să se convingă că îl susțin, informează digisport.ro. Conform dolce-sport.ro, tehnicianul a decis să-i țină în cantonament pe jucătorii săi după remiza cu ASA, aceștia rămânând la hotel, iar în această dimineață au revenit la antrenamente, la Mogoșoaia.

  Şi, dacă de la stadion a plecat decis să renunţe la postul de “principal”, enervat şi de atacul public al lui Gigi Becali , discuţiile cu Popa, Varela, Chipciu, Papp şi ceilalţi l-au întors din drum. Teoretic, finul patronului nu va demisiona. Deocamdată! Duminică dimineață a condus antrenamentul de la Mogoșoaia.

  Va lua o decizie după meciul de joi, de la ora 21.00, din play-off-ul Ligii Europa, cu norvegienii de la Rosenborg.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img