More


  ”Recoltă” de goluri la Dorolţ

  =

  dorolt

  Să tot fi fost 40 de grade la duelul de sâmbătă, din prima etapă a Ligii a IV-a Elite, dintre Recolta Dorolţ şi Unirea Tăşnad. Un meci cu cinci goluri, toate marcate de jucătorii Dorolţului, în care gazdele s-au impus cu 4-1.


  Deşi atmosfera a fost una toridă partida de debut din noul sezon al Ligii a IV-a Elite a oferit câteva reuşite şi execuţii frumoase. A fost un duel între experienţă, Recolta Dorolţ şi dăruire, Unirea Tăşnad.
  După o primă repriză mai echilibrată, Recolta reuşeşte să intre la cabine cu un avantaj minim, după ce, pe un contra-atac, Nandor Meşter a deschis scorul în prelungirile primei părţi. De notat că tot în finalul primei părţi, Merce a fost faultat în careu, a primit lovitură de la 11 metri dar a ratat execuţia. După pauză, Grishaber a făcut 2-0 în minutul 50, după centrarea de efect a lui Rebegea. Minutul 82 vine cu golul trei, marcat de acelaşi Nandor Meşter, care trimite cu călcâiul în poartă mingea trimisă de Merce. Meşter reuşeşte hatt-trik-ul în minutul 88 şi face 4-0, iar Chiorean, intrat în mitanul secund stabileşte scorul final, 4-1, după ce trimite mingea în proprie poartă, în urma unei neînţelegeri la care au mai fost părtaşi Mandi şi portarul Oşan.
  După meci, noua achiziţie a tăşnădenilor, fostul olimpist Marius Bălău a declarat că a rămas impresionat de proiectul echipei şi de aceea a dorit să joace aici. ”E debutul meu în liga a IV-a sătmăreană. Din păcate am debutat cu o înfrângere. Am ales să vin la Unirea Tăşnad pentru că mi-a plăcut proiectul de aici, unul pe termen lung şi am zis că pot ajuta echipa prin experienţa mea”, a completat Bălău.  De cealaltă parte, antrenorul Recoltei, Florin Coman a spus că echipa sa mai are de lucrat la anumite capitole. ”Am debutat cu o victorie în acest sezon dar nu sunt pe deplin mulţumit. Mai avem de muncit la partea tactică. Avem jucători noi în echipă, o combinaţie între experienţa unor jucători precum Oşan, Mandi, Rebegea, Chiorean şi tinereţea lui Griszhaber, Gîndea sau Merce”, a spus Coman.
  Recolta: Oşan – Griszhaber, Gîndea, S. Mester, Mandi, N. Mester, Vegh, Giurgiuman, Rebegea, Bob, Merce. Rezerve: Sztankovics, Chiorean, Kovacs, Reschiotto, Coman, Simon. Antrenor Florin Coman.
  Unirea: Rozs – Holczberger, Hodas, Ţîrlea, Creţ, Schnellenperger, Farcău, Masca, Locse, Bălău, Doiciar. Rezerve: Negrean, Bolba, Rus, Fecske. Antrenor Bogdănel Moise.
  În celelalte două dueluri de sâmbătă, oaspeţii s-au impus cu 1-0. Talna Oraşu Nou a câştigat la Ştiinţa Beltiug, iar Oarul lui Micaş s-a impus prin golul marcat de Maxim.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img