More


  Remiză albă pe caniculă!

  =

  olimpia

  Pe o căldură greu de suportat și pentru cei 50 de spectatori așezați la umbra tribunei, Olimpia și FCM Baia Mare au încercat să joace ceva fotbal pe municipalul sătmărean în amicalul programat ieri după amiză. S-a terminat 0-0 după un meci în care fiecare echipă a dominat câte o repriză.

  Elevii lui Csik au făcut o primă repriză bună când au și avut o posesie superioară și au ratat ocazii bune prin Faur, Takacs sau Bîgiu. Cu o formulă schimbată în totalitate în partea secundă, Olimpia a suferit, și doar lipsa de inspirație a atacanților băimăreni a făcut ca remiza albă să se păstreze până la final.

  Pentru Olimpia au evoluat în prima repriză : Băican- Ciul, Heil, Iuhas, Muntean-Takacs, Villand, Selagea, Bura-Bîgiu, Faur.

  În partea secundă au intrat Șuta- Simon, Heil, Csik, Roatiș- Rus, Lukacs, Ștef, Sălăgeanu-Cadar, Boștină. A mai jucat din minutul 65 și Bălău.

  FCM Baia Mare: Bota – Duruș, Hodor, Urs, Lupu, Leonte, Păcurar, Ignea, Deac, Balaure, Arnăutu. Au mai jucat: Ormenișan – Bratina, Munteanu, Șter, Popa, Giurgiu, Pop V. Din păcate fundașul central Florin Mureșan s-a accidentat la gleznă și va lipsi cel puțin șapte zile de la antrenamente. De altfel , la final antrenorul Tibi Csik s-a arătat oarecum dezamăgit de modul neprofesionist în care Mureșan își tratează, uneori, cariera. ”Îl apreciez foarte mult pe Mureșan și ca om și ca jucător dar face greșeli neprofesioniste și asta ne costă și pe noi și pe el” a spus Tibi Csik care a mai amintit că va avea și o discuție în particular cu Muri. Chiar dacă abia a sosit la Satu Mare, atacantul Alexandru Boștină a intrat în repriza secundă dar din cauza căldurii și a oboselii nu s-a remarcat decât cu un șut de la marginea careului. În schimb mijlocașul Rareș Takacs, venit de la U Cluj Napoca a lăsat o impresie bună în prima repriză și pare o soluție pe banda dreaptă. Campania de achiziții se pare că nu s-a încheiat la Olimpia urmând să mai sosească vineri și Mihai Bode de la Luceafărul Bălan iar antrenorul Tibi Csik mai vrea un atacant și un fundaș stânga. ”Vom aduce doar jucători care să aducă un plus echipei, care să fie ca valoare peste ce avem acum în lot” a explicat Tibi Csik.

  Președintele Dan Băbuț s-a arătat mulțumit și de evoluția juniorilor iar la finalul meciului a susținut o conferință de prezentare a noilor veniți!
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img