More


  Reunire fără conducere

  =

  handbal

  Vacanța s-a încheiat și pentru echipa de handbal de liga a 2 a de la CSM Satu Mare. Elevii lui Nicolae Istrate s-au reunit ieri după amiază când au efectuat și primul antrenament în noua formulă.

  CSM Satu Mare are un lot mult schimbat față de sezonul trecut. De la echipă au plecat din diferite motive Erdős, Cutoi, Cristescu, Udriștioiu, Clipea, Santeiu, Oláh si Jurj. Și au venit Merla (LPS, portar), Alisie (Turda, pivot), Rogoz (Turda, extrema dreapta), Lupșe (CSM București., inter stânga) iar Vastag care a terminat junioratul la Turda( inter) și Petruș (CNE Sighisoara, e originar din Seini) sunt în probe.

  Din echipa de anul trecut au rămas Cioroiu, Pogyina, Ungar, Varga, Muresan, Morar, Pop și Mateș.

  De remarcat că nicio persoană din conducerea clubului nu a considerat că ar fi firesc să le ureze bun venit și să le adreseze câteva cuvinte jucătorilor la primul antrenament. La sală au fost antrenorul Nicolae Istrate, preparatorul fizic Gheorghe Fulop și celebrul maseur Mitruț.

  ”Vom începe cu pregătirea fizică la stadion până pe 13 august. Apoi încet ne vom relua antrenamentele cu mingea. Campionatul se reia pe 6 septembrie iar până atunci vom avea o serie de jocuri amicale” a spus antrenorul Nicolae Istrate care consideră că acum lotul e ceva mai valoros decât cel din sezonul trecut. Chiar și așa Istrate și ar mai dori întăriri pentru a putea termina între locurile 1-3.

  ”Eu nu pot să spun un obiectiv până nu văd seriile. În funcție de ce buget vom avea poate în iarnă mai aducem jucători și atacăm promovarea” a mai precizat Nicolae Istrate.

  Echipa va participa între 21-23 august la un turneu de la Baia Mare unde vor întâlni Academia, CSM Oradea și U Cluj Napoca. De asemenea vor fi jocuri și în Ungaria și în funcție de posibilități, Istrate ar vrea să organizeze un turneu amical și la Satu Mare.

  Reamintim că CSM Satu Mare a participat în această vară la turneul de promovare în Liga Națională unde a încheiat pe locul patru. Chiar și așa Federația Română de Handbal a oferit CSM-ului un loc în Liga Națională după retragerea celor de la HCM Constanța. Doar că oficialii clubului sătmărean au declinat oferta .
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img