More


  Sătmăreanul care ATENTEAZĂ la VIAŢA poliţiştilor. A luat pe CAPOTĂ un AGENT de poliţie

  =

  ultraj

  Tot mai mulţi poliţişti sunt ultragiaţi la nivel naţional. Din păcate, nici judeţul Satu Mare nu face excepţie. După ce sătmăreanul Vasile Avasi jr. a tras după maşină mai mulţi metri un poliţist în judeţul Neamţ, se pare că un alt sătmărean i-a luat exemplul. Este vorba despre omul de afaceri Vasile Seichei, care a luat pe capotă un poliţist de la Serviciul Poliţiei Rutiere.

  Totul s-a întâmplat marţi seara, în urma unui control efectuat pe Drumul Careiului. După ce i s-au cerut actele personale şi cele ale maşinii de către un agent de poliţie, ştiind că permisul îi este suspendat, Vasile Seichei a demarat în trombă, dar în drumul său l-a luat pe capotă şi pe omul legii. Poliţistul a căzut pe bordura din dreapta destul de violent, dar omul de afaceri nu a fost impresionat, încercând să scape fugind către intersecţia de la Burdea. Vasile Seichei a fost prins de oamenii legii pe Drumul Păuleştiului. Vasile Seichei a fost dus în faţa procurorilor pentru a da cu subsemnatul. Potrivit primelor informaţii, agentul de poliţie a scăpat cu răni uşoare din toată povestea.
  Din câte se pare, Vasile Seichei ar fi un personaj destul de violent, în condiţiile în care acesta ar mai fi agresat în anul 2004 un polițist de frontieră, avariind şi autoturismul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră. Şi ca meniul să fie complet, Vasile Seichei a agresat, în 2013, un inspector de la Inspectoratul de Stat pentru Construcții.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img