More


  Sătmăreanul care atentează la viaţa poliţiştilor

  =

  ultraj

  Tot mai mulţi poliţişti sunt ultragiaţi la nivel naţional. Din păcate, nici judeţul Satu Mare nu face excepţie. După ce sătmăreanul Vasile Avasi jr. a tras după maşină mai mulţi metri un poliţist în judeţul Neamţ, se pare că un alt sătmărean i-a luat exemplul. Este vorba despre omul de afaceri Vasile Seichei, care a luat pe capotă un poliţist de la Serviciul Poliţiei Rutiere.

  Totul s-a întâmplat marţi seara, în urma unui control efectuat pe Drumul Careiului. După ce i s-au cerut actele personale şi cele ale maşinii de către un agent de poliţie, ştiind că permisul îi este suspendat, Vasile Seichei a demarat în trombă, dar în drumul său l-a luat pe capotă şi pe omul legii. Poliţistul a căzut pe bordura din dreapta destul de violent, dar omul de afaceri nu a fost impresionat, încercând să scape fugind către intersecţia de la Burdea. Vasile Seichei a fost prins de oamenii legii pe Drumul Păuleştiului. Vasile Seichei a fost dus în faţa procurorilor pentru a da cu subsemnatul. Potrivit primelor informaţii, agentul de poliţie a scăpat cu răni uşoare din toată povestea.

  Din câte se pare, Vasile Seichei este un personaj destul de violent, în condiţiile în care acesta a mai agresat în anul 2004 un polițist de frontieră, avariind şi autoturismul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră. Şi ca meniul să fie complet, Vasile Seichei a agresat, în 2013, un inspector de la Inspectoratul de Stat pentru Construcții.
  Mihai Atodiresei  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img