More  Sătmăreni la Cupa Meseş VTM

  - Advertisement -

  raliu

  Sâmbătă, în localitatea Treznea din judeţul Sălaj se desfăşoară etapa cu numărul trei a Campionatului Naţional de Viteză pe Traseu Montan (VTM), sub denumirea Cupa Meseş.

  În ceea ce priveşte Satu Mare, unul dintre organizatori este chiar directorul filialei ACR din oraşul nostru David Seletye, respectiv cei de la CS Rider’s Satu Mare. În plus, cu siguranţă vom avea şi piloţi sătmăreni care se vor întrece pe Meseş. Este o competiţie deschisă exclusiv maşinilor de competiţie. De asemenea se pot înscrie piloţi licenţiaţi sau şoferi amatori. Regulamentul oficial este furnizat şi explicat viitorilor concurenţi în momentul înscrierii, adică sâmbătă de la ora 9.00. De la ora 10.00 se fac tururile de recunoaştere, urmate de antrenamente necronometrate şi cronometrate. Prima manşă de concurs este programată să înceapă de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.30.
  Iar apoi, pe 22 august, din câte se pare, la Luna Şes va avea loc o nouă ediţie a Cupei VTM, care s-a bucurat de succes şi la ediţia trecută, datorită traseului interesant dar şi pitoresc totodată.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts