More  Şef nou la Inspectoratul Şcolar

  - Advertisement -

  isj2

  Începând de ieri, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare are un nou şef, în persoana fostului inspector de resurse umane, Călin Durla, şi un nou inspector şcolar general adjunct, în persoana fostului inspector de limba maghiară, Gal Ilona Gyongyi. Cei doi i-au înlocuit pe Claudiu Mondici, respectiv Szasz Piroska.

  Noua conducere a fost instalată în funcţie ieri printr-un moment festiv organizat la sediul instituţiei. Prefectul Eugeniu Avram a dat citire ordinelor de numire în funcţie a lui Călin Durla şi Gal Ilona Gyongyi, felicitându-i pentru noua postură şi mulţumind, totodată, foştilor ocupanţi ai acestor funcţii, Claudiu Mondici, respectiv Szasz Piroska, pentru activitatea de până acum.

  Prezenţi la eveniment, subprefectul Altfatter Tamas, deputatul Kereskenyi Gabor dar şi o parte dintre inspectorii şcolari i-au felicitat pe cei doi nou-numiţi în funcţiile de conducere ale Inspectoratului, asigurându-i de sprijinul lor. De asemenea, Claudiu Mondici a trecut în revistă o parte dintre realizările sale, exprimându-şi speranţa că proiectele începute în timpul mandatului său vor fi continuate.

  Atât Călin Durla, cât şi Gal Ilona Gyongyi au multumit pentru încrederea acordată, au promis că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-şi îndeplini îndatoririle de serviciu şi şi-au exprimat speranţa că vor avea o bună colaborare atât cu autorităţile locale cât şi cu colegii lor din Inspectorat.

  Cei doi au fost numiţi în funcţiile de conducere prin detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unor examene pe post, dar nu mai târziu de finele anului şcolar 2014-2015.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0