More


  Și Luminița Manta pleacă-n Franța!

  =

  manta1

  La o zi după ce Cristiana Cutaș era anunțată ca și transferată la un club din Franța, ieri o altă fostă jucătoare de la CSM Satu Mare, Luminița Manta a semnat un contract cu o grupare din Hexagon.

  Pivotul care ieri (14 august) a împlinit 25 de ani a semnat cu Basket Comminges Salies du Salat, o formație din liga regională din Pirinei.

  Manta a jucat sezonul trecut la CSM Satu Mare fiind împrumutată de la ICIM Arad. A avut medii de 3,8 puncte pe meci și 6,2 recuperări în cele 30 de partide disputate în tricoul CSM-ului.

  Se pare că Luminița Manta o înlocuiește la echipa franceză pe Andreea Nemeș și ea o fostă jucătoare de la CSM Satu Mare din sezonul 2008-2009.

  Luminița Manta completează lista româncelor ce au ales să părăsească Liga Națională de baschet feminin pentru a evolua în Franța, chiar și în ligi inferioare. Anita Meszaros, Alina Crăciun, Anca Șipoș, Cristiana Cutaș, Diana Moldoveanu, Andra Ionescu sunt româncele din campionatele de baschet din Franța. Iar perioada de transferări nu s-a încheiat.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img