More  Spectacol automobilistic la Luna Șes

  - Advertisement -

  raliu-2

  Cel mai important eveniment automobilistic din această vară din judeţ se va derula azi pe traseul de la Luna Şes de lângă Negreşti Oaş.

  După reușita totală de anul trecut vom avea din nou în Ţara Oaşului un raliu de viteză pe traseu montan (VTM).

  “Competitia de traditie organizata ani la rand la Huta Certeze-Sambra Oilor s-a mutat de anul trecut in zona Luna Ses – Negresti Oas datorita conditiilor mult mai bune de traseu, fiind un drum nou din toate punctele de vedere, dat in folosinta vara trecuta”, spune directorul ACR Satu Mare, David Seletye.

  Acesta ne-a confirmat că toate detaliile competiției au fost puse la punct pentru ca și etapa de azi, a 4-a a Campionatului Național VTM, să se desfășoare în cele mai bune condiții iar concurenții ce vin din toate colțurile țării să se simtă excelent la noi în județ. Organizatorii speră ca până la ora startului să avem peste 40 de echipaje înscrise la categoriile debutanţi, juniori şi licenţiaţi.

  La debutanţi sunt admişi piloţii care nu au mai mult de cinci participări la etape de VTM. Este o competiţie deschisă doar maşinilor de curse.
  Clase:
  – grupă avansaţi: H1 – până la 1.600 cmc, H2 – între 1.600 şi 2.000 cmc, H3 – între 2.000 şi 3.000 cmc, H4 – peste 3.000 cmc;
  – grupă debutanţi: H1 – până la 1.400 cmc, H2 – între 1.400 şi 1.600 cmc, H3 – între 1.600 şi 2.000 cmc.
  Va exista şi o clasă de juniori unde sunt admişi piloţii care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani.

  Programul etapei de la Luna Şes este următorul:
  – 8.00 – închiderea circulaţiei
  – 10.30 – recunoaşteri
  – 12.00 – antrenamente cronometrate
  – 13.30 – manşa I de concurs
  – 17.00 – festivitatea de premiere
  – 18.00 – dechiderea circulaţiei

  Taxa de înscriere la acest concurs este de 230 lei. Alte detalii pot fi cerute prin adresele de e-mail: clubsportiv.riders@yahoo.com, sau seletye_dvd@yahoo.com.

  De organizarea acestui eveniment automobilistic se ocupă Clubul Sportiv Rider’s Satu Mare împreună cu ACR Sucursala Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare şi Primăria Negreşti-Oaş.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0