More


  Stankovici marchează la debutul în tricoul galben-albastru

  =

  oli

  Pe o căldură greu de suportat, FC Olimpia a jucat vineri la Satu Mare un nou meci de verificare, în faţa echipei de Ligă a IV-a, Unirea Valea lui Mihai. Elevii lui Tiberiu Csik s-au impus clar, scor 5-0.


  Venit în probe din liga secundă suedeză, sârbul Stankovici a reuşit să şi marcheze pentru Olimpia în minutul 33 după ce a urmărit o minge respinsă în faţă de portarul oaspete şi a trimis din trei metri în plasă. Celelalte două reuşite ale primului mitan au aparţinut lui Boştină, prima din penalty, în minutul 18 după un fault asupra lui Bura, iar a doua după un şut pe jos. de la 20 de metri
  În prima repriză pentru galben-albaştri au evoluat Şuta în poartă, Muntean (cpt.), Simon, Heil, Unlu, Selagea, Lukacs, Takacs, Stankovic, Bura, Boştină.
  Iar după revenirea de la cabine, Olimpia a arătat astfel: Cherecheş – Ciul, M. Csik, Iuhas (cpt.), Roatiş, Villand, Rus, Cădar, Bîgiu, David, Faur.
  David Tamas a făcut 4-0 în minutul 64, iar Bîgiu a stabilit scorul final FC Olimpia Satu Mare – Unirea Valea lui Mihai 5-0.
  Olimpia va juca marţi un nou amical la Oradea, cu Luceafărul.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img