More


  Ștrandul sătmărean, o oază de relaxare şi tratament

  - Advertisement -

  strand

  Ştrandul Nord Vest Termal Park nu reprezintă doar un refugiu în faţa caniculei pentru mii de sătmăreni, ci este și o oază de tratament și relaxare. Cele şapte bazine ale ştrandului au fost aproape pline în fiecare zi din week-end de sătmărenii veniţi să-şi petreacă într-un mod cât mai agreabil timpul liber.

  Cea mai bună apă termală
  Peste 2.000 de sătmăreni au ales să-și petreacă zilele de sâmbătă şi duminică la ştrandul sătmărean, profitând și de timpul frumos. Dacă cei mai în vârstă aleg proprietăţile curative ale apei termale, cei tineri preferă să înoate şi să se relaxeze în bazinele de înot. “Vin de câte ori pot la tratament aici la ştrand. Mi-a spus cineva că apa termală de la Satu Mare este cea mai bună din această zonă şi cred că are dreptate. De când vin aici mă simt mult mai bine. Pur şi simplu nu mă mai dor oasele”, ne-a spus o sătmăreancă mai în vârstă aflată în bazinul cu apă termală.

  Tinerii, în schimb, se bălăcesc în celelalte bazine. “Am venit cu gaşca şi ne simţim foarte bine. Apa este curată, afară e cald şi bine, astfel că am ales să venim la ştrand”, ne-au spus aceştia.

  Nu doar sătmăreni sunt la Nord Vest Termal Park ci şi maramureşeni sau sălăjeni. “Vin la Satu Mare încă de când a fost deschis acest ştrand. Acum sunt cu familia şi cu nişte prieteni şi ne bucurăm de apă şi de soare”, ne-a declarat un maramureşean.

  Posibilităţi sporite de relaxare şi tratament
  Sătmărenii, şi nu numai, aleg să vină aici datorită bazinelor curate, bine întreţinute. De asemenea, spaţiul verde şi locurile de joacă pentru copii constituie alte puncte de atracţie în ochii sătmărenilor.

  Ştrandul dispune de şapte bazine, atât cu apă rece cât şi cu apă termală, astfel încât toată lumea este mulţumită.

  Apa termală este analizată periodic din punc de vedere fizico-chimic şi microbiologic. Apa de la Nord Vest Termal Park prezinta interes terapeutic pentru cura externa în afectiuni reumatismale-degenerative, afectiuni reumatismale abarticulare, afectiuni post traumatice ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice periferice, afectiuni dermatologice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img