More


  Tibi Csik: ”Ne-a fost deamă de acest meci”

  - Advertisement -

  Tibi-Csik

  După ce Olimpia a rămas în această vară fără câţiva jucători de bază, staff-ul tehnic a fost nevoit să regândească totul. Şi iată că a reuşit să alcătuiască o echipă care să reuşească victoria debutului de sezon în eşalonul al doilea.


  Rezervaţi înaintea plecării spre Reşiţa, oficialii Olimpiei nu se gâdeau că se poate obţine o victorie atât de clară cu Metalul. Antrenorul principal Tiberiu Csik a şi declarat imediat după meci că i-a fost oarecum teamă de acest prim joc. Ne bucurăm foarte tare pentru această victorie, dar deja ne gândim la meciul următor. Gazdele nu aveau nimic de pierdut, tocmai de aceea ne-au şi pus probleme în startul partidei. Dar am avut o evoluţie bună şi am reuşit să ne desprindem destul de repede pe tabelă, ceea ce a contat foarte mult. Abia la 3-0 am reuşit să le tăiem avântul. Ne-a fost frică de acest meci, dar sunt fericit că totul a ieşit bine”.
  ”Nu facem nuntă… e un rezultat bun care ne dă încredere. Băieții au respectat toate sarcinile de joc trasate la început, au dat dovadă de caracter și au făcut un meci foarte bun. Am profitat de slăbiciunile Reșiței. Sunt trei puncte și trebuie acum să le dublăm cu o victorie acasă cu FC Bihor”, a spus secundul Ioan Dragomir!
  Cu salariile neplătite de luni de zile băieţii au dat dovadă de mult spirit şi dorinţă care le-a şi adus un succes la care poate nu se aştepta nimeni după fluierul de start la meciului de la Reşiţa. Felicitări Olimpia!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img