More


  Totul sau nimic pentru Rădoi!

  - Advertisement -

  radoi

  Steaua nu a reușit să câștige nici un meci în acest sezon pe teren propriu (4 egaluri în campionat, o remiză și un eșec cu Europa). Încă antrenorul Stelei, Mirel Rădoi face un ultim efort pentru ca echipa lui să primească sprijin din partea suporterilor, element foarte important în perspectiva jocului de joi, cu Rosenborg, din play-off-ul Ligii Europa (21.00, Pro TV).

  Antrenorul încearcă să-i readucă în tribune pe ultrașii de la Peluza Nord, cu care s-a întâlnit, informează digisport.ro. Finul patronului spera ca echipa roș-albastră să beneficieze, în sfârșit, de o susținere importantă, mai ales că pare cel mai important meci al carierei celui suspendat de UEFA, la un pas de suspendare șin din partea FRF și hăituit de criticile patronului. ”Sprijiniți-mă”, a cerut Rădoi.

  Peluza Sud, radicală față de patronul Gigi Becali, membrii Peluzei Sud nnu iau în calcul revenirea la meciurile Stelei.

  Gigi Becali, patronul Stelei, a anunțat că echipa sa va contesta decizia UEFA de a-l suspenda pe Mirel Rădoi și că ”roș-albaștrii” îl vor avea pe bancă la partida retur cu Rosenborg.

  “El va sta pe bancă în retur în calitate de director tehnic, după ce vom contesta și probabil vom cîștiga. Probabil că nu va mai da indicații. Ne-am interesat, acum el nu poate sta pe bancă, dar poate merge la vestiare”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

  UEFA l-a suspendat pe Rădoi, după ce tehnicianul a dat indicații de pe bancă deși nu are licența PRO.

  Steaua va fi condusă de pe bancă la partida tur cu Rosenborg, care va avea loc joi, de la ora 21:00, pe Protv.

  Steaua nu-l va putea folosi în această seară pe fundaşul Varela, suspendat şi ar putea începe meciul cu Cojocaru- Alcenat, Toşca, Papp, Guillerme- Adi Popa,Breeveld,Muniru, Chipciu- Hamroun, Tade.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img