More  Ultimatum la Bătarci

  - Advertisement -

  batarci1

  Răbdarea cetăţenilor comunei Bătarci a ajuns la capăt în ceea ce priveşte drumul închis de fostul viceprimar şi actualul consilier local şi solicită autorităţilor să intervină. Aceştia au afirmat ieri că dacă până azi drumul cu pricina nu va fi deblocat pe cale legală, atunci îşi vor face singuri dreptate.

  Doar Justiţia poate face lumină
  Un grup de cetăţeni din comuna Bătarci s-au adunat ieri la sediul Primăriei solicitând autorităţilor locale să intervină pentru deblocarea drumului închis în urmă cu câteva luni de fostul viceprimar, şi actual consilier, Vasile Avaşi. Aceştia au arătat că odată ce drumul cu pricina a fost închis, pe strada respectivă nu mai pot avea acces nici ambulanţele, nici autospecialele pompierilor în cazul unei situaţii de urgenţă. De asemenea, cetăţenii au mai spus că drumul a fost închis în preajma casei de nunţi din comună, iar cum acum este sezonul nunţilor, drumul de acces este blocat până la şoseaua principală.

  Primarul Vasile Adrian Toma a precizat că, cel puţin deocamdată, nu se poate face nimic pentru deblocarea drumului fiind aşteptată o decizie a instanţei. „Avem două procese pe rol cu domnul Avaşi, unul în civil, unul în penal. Până ce Justiţia nu ia o decizie în ceea ce priveşte situaţia domnului Avaşi, nu putem face nimic. Am făcut toate demersurile, am pus la dispoziţia Instanţei toate documentele solicitate, dar aşteptăm decizia magistraţilor”, a arătat primarul, care a mai arătat că, după părerea sa, drumul a fost blocat abuziv.

  Îşi fac singuri dreptate
  Cetăţenii aşteaptă în cursul zilei de astăzi o decizie cu privire la contestaţia depusă la ordonanţa preşidenţială respinsă de magistraţi în urmă cu ceva timp.

  batarci5

  Cetăţenii au mai spus că vor aştepta până azi la ora 12.00 după care, dacă nu se va lua nicio decizie în favoarea lor, vor trece ei înşişi la deblocarea drumului de la Bătarci. „Mai aşteptăm până mâine (n.r.- azi), la ora 12.00. Dacă până atunci drumul nu este deblocat, o să venim să-l deblocăm noi. Dacă autorităţile nu ne fac dreptate, o să ne facem noi singuri. Trebuie să aştepte ca să ne omorâm unii pe alţii pentru ca autorităţile să intervină. Mâine venim şi deblocăm noi drumul”, au ameninţat cetăţenii nemulţumiţi. Astfel că, pentru ziua de azi, autorităţile ar trebui să se aştepte la o situaţie foarte tensionată în comuna Bătarci, deoarece cetăţenii sunt foarte hotărâţi să elibereze drumul cu orice risc.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts