More  Un deţinut a murit în Penitenciarul Satu Mare

  - Advertisement -

  detinut

  Un deţinut a făcut marţi, în jurul orei 06.00, un stop cardio-respirator în Penitenciarul Satu Mare. Reprezentanţii Penitenciarului au solicitat, prin 112, sprijin medical de specialitate. Din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată, aceasta fiind găsită fără puls, în timp ce manevrele de resuscitare nu au mai avut efectul scontat. Conducerea Penitenciarului Satu Mare susţine că în acest caz nu sunt suspiciuni de omor.

  Serviciul Judeţean de Ambulanţă a intervenit la faţa locului cu un echipaj, dar având în vedere gravitatea cazului a fost solicitată echipa de Terapie Intensivă Mobilă a SMURD. “În 25.08.2015, în jurul orelor 06.00, Ambulanţa Satu Mare este solicitată prin dispeceratul 112 la Penitenciarul Satu Mare pentru un pacient obez şi cunoscut epileptic, care este găsit de echipajul cu asistent tip B2 în stop cardiorespirator. Se încep manevrele de resuscitare cardiorespiratorii şi se solicită echipajul SMURD- Terapie Intensivă Mobilă (cu medic ), care preia cazul”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare. Din nefericire, deţinutul a decedat, cu toate că medicii de la Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă a SMURD au făcut tot posibilul pentru a-l salva.

  Conducerea Penitenciarului Satu Mare, prin purtătorul de cuvânt Raluca Dimulescu, a precizat că în acest caz nu sunt suspiciuni de omor. “După decesul deţinutului a fost anunţat atât Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare şi Parchetul, cât şi familia acestuia. Corpul victimei a fost depus la morgă în vederea efectuării autopsiei. În cauză nu sunt suspiciuni de omor”, a declarat Raluca Dimulescu.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts