More


  Un nou izvor de apă termală, descoperit la Valea Măriei

  - Advertisement -

  valea

  Complexul turistic de la Valea Măriei şi-a îmbogăţit substanţial condiţiile pe care le oferă potenţialilor clienţi. Concret, este vorba despre descoperirea şi exploatarea profesionistă a unei noi surse de apă termală, ale cărei calităţi sunt certificate de specialiştii din domeniu. Deja turiştii din România şi din străinătate se declară foarte mulţumiţi de calitatea noilor servicii oferite de Complexul de la Valea Măriei.

  Apă certificată de profesionişti
  Apa termală de la Complexul turistic Valea Măriei este certificată de una dintre cele mai prestigioase firme din domeniu. Specialiştii susţin că apa are calităţi curative reale. “Apa analizată este bogată în săruri minerale, cupru, zinc, calciu şi magneziu şi este ideală pentru diverse afecţiuni cutanate şi probleme ale tenului. În acelaşi timp, prin conţinutul ridicat de cloruri poate fi benefică pentru afecţiuni reumatice, inflamatorii şi degenerative, posttraumatice, neurologice – periferice şi centrale, ginecologice şi boli de nutriţie şi metabolism. Această apă termală devine benefică în funcţie de temperatura la care izvorăşte şi cum este gestionată în sistem închis”, este de părere ing. Ligia Milea, directorul general al S.C. Mob Environment Services S.R.L.

  Clienţii, extrem de încântaţi
  Managerul Complexului turistic Valea Măriei, Crina Crişan, susţine că serviciile oferite clienţilor sunt la nivelul celor mai bune ştranduri termale din România sau Ungaria. “Noi, recent, am trimis la un laborator din Bucureşti analizele apei termale, iar rezultatele sunt satisfăcătoare. Apa este bogată în săruri minerale, cupru zinc, calciu. Clienţii se declară foarte mulţumiţi de serviciile noastre integrate, cu atât mai mult cu cât le-am diversificat substanţial prin asigurarea acestei ape termale în bazinele complexului nostru”, a spus Crina Crişan.

  Silvia Spanciu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img