More


  Un SĂTMĂREAN a ATENTAT la VIAŢA unui POLIŢIST. Acesta ar fi SECHESTRAT şi o FEMEIE în postul de POLIŢIE din BATARCI

  =

  30

  Fostul viceprimar şi actualmente consilier local al comunei Batarci, Vasile Avaşi, se află, alături de fiul său, Vasile Avaşi junior, sub control judiciar fiind acuzaţi de contrabandă cu alcool. Ultimul dintre aceştia a fost prins în judeţul Neamţ cu alcool de contrabandă după care a ultragiat un poliţist.

  Cei doi, tată şi fiu, se află sub control judiciar după ce Vasile Avaşi junior a fost prins vineri seara de poliţiştii din judeţul Neamţ cu alcool de contrabandă.”Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că şoferul transporta 400 de litri de lichid incolor cu puternic miros de alcool. Conducătorul auto nu a prezentat documente de provenienţă sau însoţire“, a declarat subcomisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
  Numai că, în momentul în care poliţiştii nemţeni au demarat acţiunile de verificare a maşinii conduse de Vasile Avaşi junior, acesta a devenit recalcitrant şi a încercat să plece. În acel moment unul dintre poliţişti a băgat mâna dreaptă pe geamul deschis ca să-i scoată cheia din contact, moment în care contrabandistul a demarat târându-l pe subofiţer câţiva metri cu mâna prinsă în geam. În cele din urmă, şoferul sătmărean a oprit, a fost imobilizat şi dus la sediu. În paralel, poliţistul agresat a ajuns la spital unde medicii, după ce i-au acordat îngrijirile medicale necesare, i-au stabilit 12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
  Vasile Avasi junior, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile peste limita prevăzută de lege şi ultraj.

  Magistraţii nemţeni au extins, a doua zi, adică sâmbătă, cercetările şi împotriva proprietarului autoturismului, adică tatăl şoferului, Vasile Avaşi senior, de 67 de ani, fost viceprimar la Bătarci, actual consilier local. Împotriva amândurora a fost dispusă măsura controlului judiciar.
  Reamintim faptul că Vasile Avaşi senior este implicat într-un scandal de proporţii la Batarci după ce în cursul lunii iulie a închis, de la sine putere, un drum public în comuna Batarci pe motiv că acesta trecea prin curtea unei brutării administrate de fiul său. Tot în iulie, seniorul a fost amendat cu o mie de lei pentru acest motiv.

  Cu doar câteva zile înainte, Ana Lungu i-a acuzat pe cei din familia Avaşi că ar fi sechestrat-o în sediul poliţiei din Batarci, chiar de faţă cu poliţiştul. Femeia ar fi sunat de cinci ori la 112, dar nimeni nu a crezut-o. Femeia susţine că a scăpat doar după ce au intervenit rudele sale. Pe fir a intrat şi prefectul Eugeniu Avram, care a dispus cercetări cu privire la cele invocate de femeie.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img