More  Vacanță în pași de dans!

  - Advertisement -

  dans

  ”Sunt cele mai bune rezultate internaționale obținute de clubul nostru” spunea cu mândrie antrenorul Ovidiu Ignat după ce două perechi de la Royal Dance Club Satu Mare au ajuns în fazele superioare ale German Open Championship de la Stuttgart.

  Perechea Luana Arnăuț (Royal Dance)- Toth Aramisz (Stephany Oradea) a intrat în finală la categoria 6-9 ani și a terminat pe locul 5 din 35 de perechi.

  Iar perechea sătmăreană, Ciprian Marița-Oana Bumba a ajuns în semifinale la standard la categoria 12-13 ani terminând pe 14 din 85 de perechi…

  Iar pentru a ajunge la acest nivel cei doi( și nu numai ei) și-au sacrificat practic vacanța de vară…” Rezultatele pe care le-am obținut în țară ne obligau să vrem mai mult. Am ajuns la lot și am vrut să ne comparăm cu cei mai buni din lume” spune Ciprian care nu regretă niciun moment că în loc de excursii sau timp liber în fața calculatorului a ales să vină zilnic la antrenamente.

  ”La Stuttgart a fost destul de greu, deoarece toate perechile din lume au venit sa se lupte la cel mai mare concurs international. Eu si partenera mea Oana Bumba suntem foarte multumiti. Nu numai noi suntem multumiti ci si antrenorii din Satu Mare și din Baia Mare și le multumim părinților pentru tot sprijinul acordat ” mai spune Ciprian care e deja cu gândul la sezonul de toamnă.

  ”La toamnă ne pregătim pentru un concurs foarte tare la noi in țară este vorba de “ WDSF Transylvanian Grand Prix” care va avea loc pe data de 26-27 septembrie 2015.”Cupa Romaniei” pe data de 03-04 octombrie, “WDSF Timisoara Open” pe data de 17-18 octombrie 2015. Acestea sunt cele mai importante concursuri din toamna. Noi, de asemenea parintii, antrenorii avem sperante foarte mari pentru finala la toate concursurile in tara noastra, atat cat si la Internationale.” și-a fixat obiectivele vicecampionul național la standard, Ciprian Marița.

  Partenera de dans a lui Ciprian, Oana recunoaște că vacanța abia acum începe pentru ea.

  ”A fost o vară încărcată dar a meritat efortul. Cu multă muncă putem să urcăm mai sus în clasament. E greu de depășit perechile din Rusia, și la Stuttgart au fost nouă în finală, dar ne străduim. A fost ca o semifinală de Campionat Mondial și pentru noi a fost o experiență deosebită” recunoaște Oana care spune că de la anul va fi mai greu deoarece vor trece la o altă categorie de vârstă. Sper să mă pot bucura de aceste zile rămase din vacanță și apoi din septembrie din nou la școală și la dans!” Dar împreună cu Ciprian au un motto… “Cu zambetul pe buze si cu capul sus vom ajunge intotdeauna unde ne-am propus!”

  Este povestea unor copii care ne demonstrează încă o dată că școala, sportul și performanța fac casă bună împreună atunci când există multă ambiție, talent, voință și…muncă!
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts