More


  Vaida Beata și Adriana Matei, campioane naționale la junioare!

  - Advertisement -

  beata vaida

  Vară perfectă pentru echipa de volei pe plajă antrenată de Adrian Pricop. Perechea Vaida Beata- Adriana Matei a câștigat primul titlu național pentru Satu Mare la nivel de junioare, performanță care le dă încredere celor două sportive că pot spera , de ce nu, la mai mult. Poate chiar la o calificare în viitor la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo.

  Ascensiunea fetelor lui Pricop e remarcabilă, echipa sătmăreană reușind rezultate deosebite la toate turneele la care a participat până acum în această vară, Balcaniadă, Naționalele de senioare ori Sibiu Sands.

  La Naționalele de la Timișoara, vineri la feminin, finala mare a adus față în față ocupantele locurilor 2 și 3 la Balcaniada U20. Vaida Beata și Adriana Matei, reprezentând Satu Mare. au trecut cu 2-1 de Adriana Melniciuc și Adelina Ungureanu, care cu greu au reușit să țină piept unei echipe, de această dată, mai puternice. Sătmărencele au profitat de cuplul eterogen al adversarelor, impunându-se în setul decisiv și punând capăt, poate celui mai echilibrat meci al competiției. În lupta pentru medaliile de bronz, CSȘ Constanța 1 a învins CSȘ Sighet 2 cu 2-1.

  La masculin timișorenii Lucian Bădiceanu și Marius Roșu au câștigat vineri titlul național la volei pe plajă. În finala competiției destinate juniorilor, bănățenii au trecut în două seturi de LPS Bihorul Oradea, la capătul unei partide care i-a ținut cu sufletul la gură pe cei aproape 100 de spectatori prezenți.

  Cele două echipe s-au aflat pe rând la conducere; bihorenii au început mai bine ambele acte, însă de fiecare dată, pe final, nu au putut să respingă atacurile lui Bădiceanu și Roșu, care plasând mai bine mingea în terenul advers au reușit să se impună cu 2-0. Astfel, timișorenii câștigă și aurul național, după ce săptămâna trecută au ridicat deasupra capetelor trofeul balcanic.

  Tot la masculin, în finala mică a competiției, CS Lapi Dej/CSȘ Bega Timișoara – Tomis Constanța 2-0, Clubul Sportiv Școlar fiind reprezentat de Florian Kaburek.

  Săptămâna aceasta Vaida Beata și Adriana Matei vor concura acasă la Trofeul Sătmarului ce va avea loc în Centrul Nou între 6-8 august!

  Antrenorul Adrian Pricop va fi invitatul emisiunii Săptămâna sportivă ce va fi difuzată în această seară de la ora 20,45 la Nord Vest TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img